Betsoft storsatsar på Bingospel för den danska marknaden

0
1470
Betsoft Gaming
Betsoft Gaming både erbjuder bingospel online och bygger egna bingospel för andra aktörer.

Betsoft Gaming meddelar att Spillehallen.dk planerar att lansera sina spel på Bingohygge.dk, en ny webbplats för den danska marknaden som riktar sig till kvinnor i ålderarna 30-65 år.

Bingohygge.dk kommer att erbjuda Betsofts fulla svit av bingo och andra spel till sina spelare, inklusive de populära spelen Slots3, Classic Slots och ToGo (mobilspel).

Betsoft har haft en betydande tillväxt på marknaden under det senaste året.

– Annamaria Anastasi, Betsoft

Annamaria Anastasi, marknadschef för Betsoft berättar: ”Betsoft har haft en betydande tillväxt på marknaden under det senaste året. Att Spillehallen lägger till vår produkt till ytterligare ett av sina märken i Danmark visar tydligt att vårt innehåll har en stor efterfrågan i denna region.”

Erik Boye Hansen, VD för Spillehallen: ”Spillehallen.dk är ett välkänt företag i Danmark, både tack vare varumärket Spillehallen.dk och som skapare av de ursprungliga danska slotsen – både online och offline. Vi bildar nu partnerskap med flera olika medieföretag, där vi erbjuder våra egna produkter som en white-label lösning.”

Spillehallen.dk har både erfarenheten och engagemanget som krävs för att skapa en överlägsen upplevelse för [BINGO] spelare

– Aaron Axisa , Betsoft

Aaron Axisa, Account Manager på Betsoft Gaming: ”Det är briljant att marknadsföra Bingohygge.dk mot en kvinnlig publik. Kvinnor är den snabbast växande spelgruppen inom Bingo, och vi är säkra på att en modern webbplats som är anpassad till dem kommer att bli en stor framgång. Vi vet att Spillehallen.dk har både erfarenheten och engagemanget som krävs för att skapa en överlägsen upplevelse för dessa spelare.”

Genom att expandera inom Danmarks gränser till en ny demografi, visar Betsofts upp sin styrka på den Danska marknaden. Det kan dock även bli en stor utmaning för dem, eftersom Danmark kan vara en knepig marknad och den kvinnliga publiken kan visa sig svår att nå.

Spela bingo på Spillehallen.dk här.

Spela bingo på Bingohygge.dk (obs, spel sker på danska).

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här