Betsson Group inskaffar bingo från Microgaming

0
2100

Bingo från microgaming lanseras hos betsson under 2019

Microgaming har tecknat ett stort avtal med Betsson Group för att rulla ut sina bingo-spel över alla Betssons varumärken under de kommande månaderna.

Affären kommer först att se Microgamings mjukvara lanserad på Betssons skandinaviska, spanska och brittiska märken i början av 2019.

Först senare kommer Betssons spelare kan komma åt Microgamings HTML5-bingoklient, med spel som Pharaos Bingo, Bingo Bonanza, Ballistic Bingo och Electro Bingo. Klienten kommer köras på befintliga servrar för att kunna erbjuda en så aktiv och trevlig spelupplevelse som möjligt redan från start.

Spelare kommer också kunna få tillgång till en rad olika bingovarianter, mer än 450 casinospel och tillgång till vad Microgaming hävdar att vara branschens största progressiva jackpot-nätverk.

Microgaming skryter med ett av de mest imponerande bingo-utbuden i branschen

”Microgaming skryter med ett av de mest imponerande bingo-utbuden i branschen och har ett beprövat rekord för att leverera högkvalitativa spelprodukter”, säger Betsson Group, chef för spel Joey Hurtado.

”Vi ser fram emot att ta vårt bingo erbjudande till nästa nivå med denna affär, vilket vi ser som ett steg till vårt åtagande att ge den bästa och mest engagerande spelupplevelsen i branschen.”

Microgaming Chief Operations Officer Andrew Clucas tillade: ”Betsson Group grundades för över 50 år sedan och har otroligt stamtavla med några av de mest populära och pålitliga varumärkena i branschen.

”Vi är glada att välkomna koncernen i en överenskommelse som bekräftar vårt ständigt växande bingo-varumärke.”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här