Bingonummer från film och TV

0
2965
It count happen to you

När det gäller att plocka ut nummer på bingo, har du ett knepigt beslut att göra. Oavsett om du satsar på ett lottonummer i kiosken eller om du vill vinna stort online, så vill du ju välja nummer som är speciella – som har något extra värde? Det är förmodligen därför så många av oss avskyr att få våra nummer slumpmässigt tilldelade och istället vill välja dem själva. Den opersonliga processen av att få nummer slumpmässigt tilldelade får oss att känna som att vi inte har någon kontroll. När vi väljer siffror själva så känner vi att vi har någon sorts kontroll. När vi väljer siffror med en viss historia bakom och en viss betydelse, det är då det magiska kan hända. Här är de siffror som visat sig ha tur i några av våra favoritfilmer och tv-program. Du vet aldrig – de kan bara fungera för dig också.

Lost

4, 8, 15, 16, 23 & 42

TV serien Lost var en gåta i sig själv och en av dess upprepande teman, var att reta oss med betydelsen av några viktiga nummer: 4, 8, 15, 16, 23 och 42. Vi först såg dessa skrivna i mystiska dokument som den älskvärda Hurley upptäckte, men senare fick vi lära oss att samma sex siffror var de siffror som Hurley vann en jackpot med på lotto. Lycklig men förbannad på samma gång upptäckte flashbackscener att efter hans vinst började alla runt Hurley drabbas av otur.

Slutligen blev Hurley galen av omständigheterna och skrev in sig själv till sluten psykiatrisk vård. Han konfronterades sedan av en patient som upprepade gånger reciterade siffrorna till honom, hela tiden med att de var ”dåliga”. Okej, de kanske inte har fungerat för alla, men det viktiga att komma ihåg är detta: de hjälpte Hurley att vinna en stor jackpot!

The Lottery Ticket

4, 21, 32, 33, 42 & 45

2010 släpptes filmen Lottery Ticket som inte bara var en rolig komedi, men erbjöd också sex magiska lottosiffror som vi brukar arbeta med. Filmen berättar sagan om Kevin Carson, en vanlig kille som bor i förorten. Kevin köper en lott tillsammans med sin mormor och de två använder en uppsättning nummer som de samlar från en fortune cookie och snart med hjälp av nummerna vinner de snart en jackpot på 375 miljoner dollar. I början är duon tvungna att hålla vinsten en hemlighet och filmen blir riktigt rolig när grannarna får reda på detta och ger sig på att försöka stjäla den vinnande lotten. Varför inte notera deras lyckliga nummer och testa dem på dina egna bingospel? Kevin och mormor vann med 4, 21, 32, 33, 42 och 45.

Paycheck

4, 17, 22, 26, 37, 44 & 70

2003 släpptes den roliga thrillern Paycheck med charmören Ben Affleck i spetsen av roll listan. Ben spelar en ingenjör som analyserar kundkonkurrentens teknik och återskapar den med sina egna förbättringar. För att skydda både sin egen integritet och den intellektuella egenskapen hos de som han jobbar med, så rensas Bens karaktärs minne efter varje uppdrag – men vid ett tillfälle hinner han skriva ner ett vinnande nummer till sig själv innan minnet rensas. Han blir rik med kombinationen han skrev till sig själv: 4, 17, 22, 26, 37, 44 och 70.

It Could Happen to You

6, 8, 12, 16, 26 & 64

Så vad är historien bakom It Could Happen to You? Denna romantiska komedi från 1994 följer polisen Charlie Lang och den vänliga servitrisen Yvonne Biasi.

Efter ett ovetande ödesdigert möte mellan de två inser polisen att han inte har några pengar för att dricksa servitrisen, men säger till henne istället att om han någonsin vinner stort, kommer han att dela vinsterna med henne. Vinsten kommer med en riktigt stor jackpot och Charlie håller sitt ord. Trots att han håller sitt ord, så har hans fru Muriel mycket att säga om arrangemanget, och i äkta film-stil följer massor av drama. Här valdes siffrorna 6, 8, 12, 16, 26 och 64.

Lucky Numbers

7, 9, 16, 22, 27 & 70

Lucky Numbers är kanske en av de mest populära filmerna i sin nisch. John Travolta spelar en älskvärd men bruten väderman, Russ Richards. Filmen berättar historien om stackars Russ, som i syfte av att bedriva försäkringsbedrägeri öppnar en butik för snöskotrar när vädret är olidligt varmt. Russ blir han allt mer skuldsatt när allt går fel. I desperation hittar han och hans flickvän en sätt att styra lottoresultaten och se till att det är hennes kusin som köper den vinnande biljetten. Med hjälp av 7, 9, 16, 22, 27 och 70 är jackpotten deras, även om deras planer inte går exakt som de förväntar sig.

Waking Ned Devine

4, 7, 19, 25, 29 & 40

En engelsk komedi som är filmatiserad på Isle of Man. Waking Ned Devine börjar med en ganska minnesvärd scen: huvudpersonen dör, med den vinnande lotten i sin hand. Filmen går sedan tillbaka i tiden, för att visa oss bybornaas kombinerade ansträngningar för att försöka kamma hem lotterivinsten för sig själva. Filmen utforskar hur människor utnyttjar mänsklig girighet och hur hänsynslöst samhälle kan vara. Vi utforskar filmens vinnande lottonummer – 4, 7, 19, 25, 29 och 40.

Vilka är dina favoritnummer från film och tv som du väljer ifrån när du spelar bingo?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här