GalaBingo & välgörenheten 52 Lives förnyar sitt partnerskap

0
1280
52 Lives motto
52 Lives hjälper sprida glädje till de som är i svåra situationer.

52 Lives förnyar sitt partnerskap med bingosajten GalaBingo för ytterligare 2 år. 52 Lives är en välgörenhet som vill förändra människors liv genom att sprida vänlighet och generositet. Välgörenheten sägs vara glad över det förnyade partnerskapet.

Partnerskapet, som började redan för två år sedan, har hunnit samlat in över 160 000 pund genom välgörenhets-bingospel och donationer. I välgörenhetsspelen så har all vinst gått direkt till 52 Lives och deras välgörenhetsprogram.

Vi började 52 Lives eftersom vi tror att om vi alla kommer samman kan vi förändra livet och förändra världen.

– Jaime Thurston, 52 Lives

”Jag är glad över att kunna förnya 52 Lives partnerskap med GalaBingo.com. Vi kommer fortsätta sprida vänlighet på både stora och små sätt till de människor som behöver det mest”, säger 52 Lives grundare Jaime Thurston om förnyelsen.

”Vi startade 52 Lives eftersom vi tror att om vi alla arbetar tillsammans, kan vi förändra liv och förändra världen. Det har varit jättekul att se att även Gala har fastnat för denna filosofi och utmaning. Att kunna spela bingo och ha kul, samtidigt som man delar med sig till välgörenhet är underbart!”

52 Lives är nu inne på sitt femte verksamhetsår och har hjälpt över 160 personer hittills. Här följer några fina exempel på det arbete som 52 Lives gör.

Karina Adrian, PR ansvarig på GalaBingo.com kommenterar partnerskapet med detta: ”Vi hittade till 52 Lives när grundaren Jaime Thurston dök upp på ITV:s TV-serie Surprise Surprise och vi visste direkt att 52 Lives strategi att sprida vänlighet och lycka var perfekt för GalaBingo.”

Att kunna vara en del av ett stödjande samhälle är viktigt för GalaBingo.com

– Karina Adrian, GalaBingo

”Att kunna vara en del av ett stödjande samhälle är viktigt för GalaBingo.com, och något som våra spelare verkligen värdesätter. Det är fantastiskt att de själva har möjlighet att bidra till denna värdiga sak genom att bara spela bingo.”

Den bredare spelindustrin har länge kämpat med sin image, inte minst på senare tid, så det är uppfriskande att se att ett stort företag som GalaBingo ägnar ansträngning och pengar till välgörenhet. Partnerskapet har förnyats i två år, men hoppas i alla fall på att det kommer fortsätta längre än så.

Läs alla 52 Lives underbara stories.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här