GVC flyttar populära spelet Foxy Bingo till en egen plattform

0
1601
Foxy Bingo

GVC Holdings har flyttat sitt omåttligt populära bingospel Foxy Bingo till en egen plattform och avslutar därmed varumärkets långa samarbete med 888s B2B-avdelning, Dragonfish.

Foxy Bingo kommer nu istället drivas av en specialbyggd bingoklient, som har utvecklats efter omfattande samråd med Foxy Bingos många fans och aktiva spelare. Klienten har utformats för att erbjuda bästa möjliga spelarupplevelse och stöds av avancerade verktyg för att skräddarsy innehåll och kommunikation till varje användares preferenser.

Flytten kommer också att ge också GVC fullständig kontroll över webbgränssnittet, vilket kommer integreras med GVCs egna plattform och teknologier.

Det är tydligt att GVC storsatsar för att utöka utbudet av spel, genom att utöka med en hel radda av inhemska och tredje parts titlar under de närmaste månaderna.

Detta är ett stort ögonblick för Foxy Bingo

– Jon Bowden, Foxy Bingo

”Detta är ett stort ögonblick för Foxy Bingo,” säger GVC:s chef för varumärket Foxy, Jon Bowden. ”Migrering på vår proprietära plattform gör det möjligt för våra marknadsförare, operatörer, CRM och VIP-team att skapa en upplevelse som genomgående passar våra spelare. Vi kan nu prata med våra spelare genom segmenterad kommunikation och se till att vi talar till rätt spelare vid rätt tidpunkt.”

”Från ett produktperspektiv har vår nya bingoklient byggt på robust återkoppling av spelare och en mängd expertis, vilket möjliggör skapandet av den bästa bingoprodukten på marknaden”, fortsatte han. ”Vi är också övertygade om att våra spelare kommer att älska det nya premiumspelet och det fantastiska innehåll som vi nu kan erbjuda.”

Bowden tillade även att de kommer fortsätta sätta fokus på att bingospelet ska kunna anpassas efter spelarens behov. Foxy Bingos systervarumärke, Cheeky Bingo, har även den flyttats till den nya plattformen.

Vi har stora planer och ambitioner för 2019

– Jon bowden

”Vi har stora planer och ambitioner för 2019 och åren som kommer. Denna migrering är ett stort steg för oss och är en början på levereransen av våra visioner för Foxy Bingo”, tillade han.

Foxy Bingo är ett av våra favoritspel här på Triangeln. Vi älskar det som ett roligt tidsfördriv och spelar ofta online i grupp. Vad tycker du själv om Foxy Bingo? Lämna en kommentar nedan, vi vill veta vad du tycker!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här