Tips för att bli en bättre nätbingo-spelare

0
1553
Bingo tips

Att börja spela bingo på nätet är enkelt. Men för att bli en bra bingospelare så krävs lite mer erfarenhet och kunskap. Här följer våra bästa nybörjartips för nya bingospelare på nätet. Följer du dessa enkla tips så kommer dina vinstchanser att öka. Men kom ihåg att bingo i grund och botten är ett turspel och hur bra du än spelar så garanterar du aldrig en vinst – du ökar endast dina chanser

Spela nykter … Detta är det viktigaste tipset vi kan ge.

1Spela ansvarsfullt

Spela nykter och och inte under påverkan av droger. Detta är det viktigaste tipset vi kan ge. Det säger sig självt att vi inte tar de bästa besluten när vi är i obalans.

2Spela inte för mer än du vill förlora

Låna aldrig pengar till att spela och jaga inte dina förluster. Det bästa är att spela endast med pengar som du vet att du har råd att förlora. Se det som en utgift för ett fredagsnöje och ett tidsfördriv. Spela helt enkelt på en nivå som du känner dig bekväm på.

3Spela med gratiskonto först

Det bästa sättet att lära sig bli en bra bingospelare är att träna med låtsaspengar först. De flesta nätkasinon och bingosidor har gratis-alternativ för alla sina spel. Så starta ett gratiskonto idag och börja öva redan nu.

4Läs reglerna noga

Varje spel på nätet ska alltid ha reglerna tydligt länkade från spelet. Läs och studera reglerna, vilket är perfekt att göra samtidigt som du spelar gratis.

5Använd chatten

Prata med de andra spelarna i chatten som finns i anslutning till bingospelet. Där kan du snappa upp tips av andra spelare om vilka spel som är bäst, hur man ska spela dem och till exempel vilka brickor man ska välja. Kom ihåg att även nätbingo kan vara ett mycket socialt spel.

6Hitta spel med få spelare

Välj ett bingospel med få spelare. Ju färre spelare som deltar, desto mer brukar dina vinstchanser öka, då det ger färre spelare möjlighet att ha samma nummer. Läs reglerna för just ditt spel för att förstå hur antal spelare påverkar utdelningen.

7Välj inte för många brickor

Begränsa antalet brickor som du spelar samtidigt. Då blir det lättare att ha kontroll över spelet, vilket kan vara svårare med många brickor att hålla reda på. Däremot kan det ibland vara bättre att sitta med fler brickor. Läs reglerna noga om fler brickor ger en fördel eller inte, men välj aldrig fler brickor än du klarar av att hålla koll på.

8Välj inte för billiga brickor

Föredra de dyrare brickorna. De dyrare brickorna kosta mer än billiga, men det innebär också nästan alltid högre vinster. Ju bättre du blir i ditt bingospel, desto mer kan du satsa.

9Var noggrann med bonusbollar

Var noggrann med att ha koll på alla bonusar. Ibland kan det till exempel finnas bonusbollar, som du måste vara uppmärksam på under spelets gång. Bonusbollar kan ge extrapriser om du vinner tillsammans med dem, och missar du en bonusboll kan du också gå miste om bonusen.

10Markera rätt nummer

Dubbelkolla så att du markerar rätt nummer om du spelar i ett nätspel där du ska kryssa manuellt. Det brukar finnas gott om tid att dubbel och till och med trippelkolla alla nummer.

Det är ofta genom nyhetsbreven som de bästa dealsen kommer!

11Håll koll på kampanjer

Håll utkik efter kampanjer och nyheter från spelsidorna. Många bingosidor kommer ofta med bra erbjudanden till sina trogna spelare. Se till att du skriver upp dig för din favoritsidas nyhetsbrev. Det är ofta genom nyhetsbreven som de bästa dealsen kommer!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här